
Vasele din tărâțe de grâu sunt o alternativă excelentă în raport cu vesela de unică folosință din hârtie și plastic, a cărui producție este împovărătoare pentru mediu. Ele sunt ecologice, biodegradabile și compostabile, formate din componente care sunt sigure pentru sănătate și nu eliberează substanțe toxice în atmosferă.
Un proces ecologic pentru producerea tacâmurilor de unică folosință din tărâțe de grâu se bazează pe materii prime naturale din tărâțe de grâu, care iau forma farfuriilor sau tăcâmurilor prin presare la cald, în matrițe speciale. Timpul de producție ajungând la 2,5 minute, pentru a realiza o singură farfurie. Ele sunt atât de naturale încât pot fi mâncate, pentru conținutul lor de fibre, oligoelemente și vitamine. Dar dincolo de distracție, scopul lor principal este să reprezinte o alternativă în situațiile în care nu putem folosi farfurii din porțelan sau farfurii de plastic. Aici ne referim la excursii turistice, drumeții, picnicuri în natură sau evenimente de masă, chiar dacă costul lor este un pic mai mare, totusi costul dat se traduce, ulterior, într-un beneficiu adus mediului.
Aceste produse executate din resurse regenerabile și ecologice sunt rezistente la căldură, sigure pentru copii, practice și funcționale. In aceste tacâmuri puteți coace preparate la o temperatură de până la 180 ° C, să încâlziți mâncarea la microundă, sau să serviți o ciorbă fierbinte, respecând anumite reguli, de exemplu când pui o ciorbă fierbinte în veselă din tărâțe, trebuie să o consumi timp de 20 minute, înainte ca ea, să se deterioreze.
Vesela din grâu de tărâțe sunt crocante și rezistente, iar cea mai importantă carcateristică este că sunt biodegradabile. Dacă nu vreai să le mănânci și le arunci, chiar și la întâmplare, au nevoie doar de 30 de zile să se descopună complet și nu afectează mediul înconjurător. Prin urmare, sunt ecologice, sigure pentru oameni și benefice pentru mediul înconjurător.




